Genom att använda den här sidan accepterar du vår användning av cookies

Ladda ner

Ladda hem Opti

Team

Jonas Hombert Jonas Hombert VD

Jonas startade Opti för att göra rådgivning ärligare och smartare än vad han själv kände han fick som kund till storbankerna. Tidigare var han VD för JayCut, har bakgrund från KTH och har skapat två produkter med över en miljon användare.

Ann Grevelius Ann Grevelius Styrelseordförande

En av Sveriges mest väletablerade fondexperter, med en stark drivkraft att förändra industrin till det bättre. Mer än 25 år i branschen, bland annat som CIO och chef för investeringsstrategi på SEB och fondchef på Handelsbanken.

Gustav Broberg Gustav Broberg Teknik

Med en djup förståelse för IT-säkerhet och tjugo års erfarenhet av programmering har Gustav hunnit vara med från start i tre företag och byggt fem produkter, varav två som nått över en miljon användare.

Anders Wallace Anders Wallace Portföljförvaltning

Anders är portföljförvaltare på Opti. Innan Opti arbetade han i eget företag inriktat på analys av makroekonomi och investeringar och före det som analytiker av räntemarknader på Wassum. Anders är civilekonom från Lunds Universitet, CFA Charterholder© samt Swedsec- och Insureseclicensierad. Han är även flitigt anlitad lärare och föreläsare.

Hannes Wikström Hannes Wikström Design

Hannes har designat eller utvecklat mer än 50 mobila applikationer, bland annat för flera banker och finansiella företag. Som medgrundare till Opti försöker han nu göra finans förståeligt på riktigt.

Andreas Areschoug Andreas Areschoug Teknik

Andreas började utveckla appar ungefär samtidigt som ordet användes för första gången. Idag har han varit med och utvecklat ett tiotal olika appar, varav flera välkända. De små animerade detaljerna i Opti kan vi tacka honom för!

Sergei Karetnikov Sergei Karetnikov Teknik

Sergei läste Datateknik på KTH i Stockholm ett fåtal år efter Gustav. Sedan dess har han utvecklat både Android-appar och backend-system för en mängd olika tjänster, varav flera är inom finans.

Daniel Gustavsson Daniel Gustavsson Juridik

Daniel är Opti:s jurist och compliance officer. Med en juristexamen från Uppsala Universitet så började Daniel på Euroclear där han var bolagsjurist i tre år innan han gick vidare till Opti.

Andreas Tranevall Andreas Tranevall Kundansvarig

Andreas arbetar idag som kundansvarig på Opti. Innan Opti har Andreas hjälpt tiotusentals människor till kloka val och besparingar i deras privata ekonomi. Andreas är Swedsec- och Insuresec-licensierad.

Viktor Fahlander Viktor Fahlander Support

Viktor ansvarar för supporten på Opti och ser fram emot att hjälpa dig om du har frågor. Tidigare har han arbetat som KAM på ett HR-techbolag och med stort fokus på förmåner inom privatekonomi och tjänstepensioner. Viktor är Swedsec-licensierad.