Genom att använda den här sidan accepterar du vår användning av cookies

Start Portfölj Wealth Vår Blogg Om Oss Ladda ner

Artiklar

Lämna din e-post så meddelar vi dig när det finns nya artiklar att läsa.

Skickat!

Nu behöver du bara bekräfta det mail som vi skickat till dig så hör vi av oss.

Ladda hem Opti

Team

Jonas Hombert Jonas Hombert VD

Jonas startade Opti för att göra rådgivning ärligare och smartare än vad han själv kände han fick som kund till storbankerna. Tidigare var han VD för JayCut, har bakgrund från KTH och har skapat två produkter med över en miljon användare.

Ann Grevelius Ann Grevelius Styrelseordförande

En av Sveriges mest väletablerade fondexperter, med en stark drivkraft att förändra industrin till det bättre. Mer än 20 år i branschen, bland annat som CIO och chef för investeringsstrategi på SEB och fondchef på Handelsbanken.

Anders Wallace Anders Wallace Finans

Innan Opti var Anders först fem år på Wassum som finansiell analytiker, efter vilket han även startade Beta Research, en firma som gör portfölj- och investeringsanalys. En av bara ca 100 personer i Sverige certifierad som Chartered Financial Analyst®.

Gustav Broberg Gustav Broberg Teknik

Med en djup förståelse för IT-säkerhet och tjugo års erfarenhet av programmering har Gustav hunnit vara med från start i tre företag och byggt fem produkter, varav två som nått över en miljon användare.

Hannes Wikström Hannes Wikström Teknik & Design

Hannes har designat eller utvecklat mer än 50 mobila applikationer, bland annat för flera banker och finansiella företag. Som medgrundare till Opti försöker han nu göra finans förståeligt på riktigt.