Genom att använda den här sidan accepterar du vår användning av cookies

Ladda ner

Artiklar

Lämna din e-post så meddelar vi dig när det finns nya artiklar att läsa.

Skickat!

Nu behöver du bara bekräfta det mail som vi skickat till dig så hör vi av oss.

Ladda hem Opti

Informations­fullmakt, Avanza

Hej, (blivande) användare av vår app! Genom att logga in mot Avanza ger du oss godkännande att hämta ut information om ditt sparande där, så vi kan visa dig (och bara dig) dina fonder. Det är även det enda vi får rätt att göra.

Den längre, torra versionen

För att säga samma sak på ett sätt som även gör jurister glada: Genom att i våra tjänster logga in mot Avanza med Mobilt BankID godkänner du denna fullmakt. Fullmakten ger oss rätt att hämta ut information om dina konton och depåer hos Avanza, inbegripet innehav och saldo. Du godkänner och uppdrar alltså åt oss att för din räkning använda din inloggning för att hämta denna information, samt att Avanza lämnar denna information till oss. Du ansvarar för att du har rätt att använda inloggningsuppgifterna och informationen hos Avanza på detta sätt. All uthämtad information omfattas av banksekretess och vårt vanliga användaravtal.

”Du” är alltså du, som identifierad vid inloggningen med Mobilt BankID. ”Oss” och ”vi” är Optise AB, 556989-9932. ”Avanza” är Avanza Bank Holding AB, 556274-8458, eller dess för syftet relevanta dotterbolag.

Fullmakten gäller enbart vid uthämtningstillfället samt om du genom våra tjänster loggar in mot Avanza igen, till exempel genom att använda ”Synkronisera”-funktionen. Vi har ingen rätt (eller möjlighet) att hämta ut information från Avanza utan din inloggning. Vi har inte heller rätt att ändra något rörande ditt konto eller sparande hos Avanza. Du kan när som helst hitta en kopia av denna fullmakt här.

Aaaand…that’s it!